jueves, 8 de octubre de 2009

¿Me entiendes?

¡Continuamos haciendo buenas migas!

Nos ha visitado Alicia y la seguimos en: www.cociali-misrecetitas.blogspot.com
¡Gracias amiga!

Pido disculpas a los nuev@s amig@s porque no había dejado una dirección para contactar conmigo. Aquí está: marinetacliz@gmail.com

Ahora ya no tenéis excusa para enviarme vuestras recetas favoritas (para la sección de CocinArte), fotos y vídeos dónde estéis cocinando (Con las manos en la masa), otras fotos dónde estéis difrutando de algún platillo en un lejano país o no tan lejano (Saboreando el mundo)...Pero también podéis enviar consejos, curiosidades y recomendaciones.¡Serán bienvenidas!

Y para acabaros de animar estrenamos la sección de CocinArte con un vídeo, en el que Belén nos explica una receta rápida, sencilla y muy económica (lo que da de sí el pollo de Andreita). Tomad nota y no hagáis enfadar a la muchacha. ¿Vale? Para que luego digan que la Esteban no hace buenas migas (¡Será en el plató!) ¡Jejeje!


¡Arriba la Esteban y vosotr@s! ¡Qué tengáis un buen día, corazones!






5 comentarios:

  1. Hola, acabo de descobrir el teu blog pel comentari que has deixat en el meu. Ara mateix faig una volta per aquí, que ja veig que hi tens cosetes molt diverses :)
    Benvinguda a la blogosfera culinària!

    ResponderEliminar
  2. Tens un blog molt interesant!
    Petonets

    ResponderEliminar
  3. jejeeje!! que bueno ese video! me ha encantado!
    Besitos!

    ResponderEliminar
  4. Hoooooola primita!!!! vaya tela, esto es tener ganas y tiempo!!!!! Bueno, me alegro un montón. Es superxulo tu blog.
    Pues mira hoy es mi cumple y voy ha hacer una cenita entre turca y griega: Falafel, Bokers, Mussaka, Baclava... en fin, si eso te paso alguna fotillo vale? Muchos besos!!
    Mery

    ResponderEliminar
  5. Hola a totes, xiquetes!
    Moltes gràcies per la vostra acollida! Disculpeu el retard, he estat un dies a Puigcerdà.

    Gemma: tinc ganes de tenir temps per anar fent les teves postres, a part de ser exquisites, ho expliques tan bé que els resultats t'animen a continuar fent. L'any passat per aquesta època feia vacances i vaig aprofitar per fer les teves galetes d'avellana i xocolata. Mmm! Llavors, em vaig escapar a fer una visita a les companyes de la feina. Van triomfar! Bonissímes!
    Gràcies per compartir aquests tresorets ;)

    MaryLou: no coneixia els teus blogs. Tres?! Què artista!;) Quina feinada! Jeje!Encantada els aniré coneixent! Gràcies per la teva visita!

    Laura: ja he vist el pastís de bateig d'en Nil, impressionant! Felicitats reina!Quines ganes d'experimentar això del fondant...uaf! Quedem un dia que això requereix d'una experta i crec que amb els vídeos de la Esteban no serà suficient, jiji!

    Mery: ¿Pero de dónde sacas tiempo para cocinar? Me encantará aprender hacer esos platos exóticos. Manda, manda las recitas y no olvides una foto tuya cocinando(Y si quieres del Èric ¡Está para comérselo!) :)

    Molts petonets i carinyets!
    Fins ben aviat!

    ResponderEliminar